Aktuellt

INSPIRATIONSTRÄFF

MED BOKRELEASE!

29 AUGUSTI från kl 15:00 på VARBERGS KUSTHOTELLMer information om programmet för eftermiddgen hittar du här:

KOM OCH INSPIRERAS!

HÄLSOFRÄMJANDE ARBETE I ORGANISATIONER


Anmäl dig senast den 19:e augusti.
Du kan anmäla dig här:

COACHINGPROGRAM FÖR LEDARE


 Jan Winroth och Jan Karlsson och har ett uppdrag i EU-projektet Kompa Halland.

De är nu i full gång med att coacha ledningsgrupper i hela Halland sedan ett halvår tillbaka. Inriktningen har två ben: Verksamhetsutveckling och generationsskifte i familjeföretag. De jobbar både med företag i besöksnäringen liksom produktionsindustri. Här använder de bland annat HWP-modellen och ser vilka möjligheter det ger ledningsgrupperna. Inte minst genom att förstå helheten och kraften i att integrera hälsofrämjande perspektiv med affärsutveckling och vilken praktisk nytta det för med sig i hela organisationen.


VILL DU LÄSA MER OM COACHINPROGRAMMET?


VÄLKOMMEN TILL GÄNGET

Maria Johansson

Maria Johansson, ny coach på Healthy Workplace

Vi är glada att få välkomna Maria in i Healthy Workplace gänget!

Maria
har 15 års erfarenhet av att stötta arbetsplatser, i både offentlig och privat sektor, i deras systematiska hälso- och arbetsmiljöarbete. Hennes spetskompetens är organisatorisk och social arbetsmiljö. Maria är utbildad hälsovetare och katalyserande coach.

#eftersnack

Efter spännande webbinar som andra erbjuder, erbjuder våra eftersnack en plattform  där du får möjlighet att bubbla med andra kring vad du hört, sett och kännt. Efter en kort introduktion delas deltagarna in i mindre grupper för att dela tankar med varandra.
GODA IDÉER?


Har du en bra idé på en aktivitet där du vill inkludera Healthy Workplace Sweden? Tipsa om ett schysst webbinar som behöver ett #eftersnack, ett aktuellt tema eller en intressant gäst på nätverksträff, ett event där främjande arbetsmiljöarbete skulle behövas.


Tveka inte att kontakta oss!