The Path To A Healthy Workplace

1st Healthy Workplace Professional Forum

9-10 December 2021 på Varbergs Kusthotell

Vi tror att du precis som oss har en passion för och en erfarenhet av att arbeta professionellt med att stödja eller leda organisationer mot ett Healthy Workplace. Du har arbetat ett par år på en strategisk nivå inom hälsopromotion, organisation- eller ledarskapsutveckling eller HR. Du är peppad på att lära från andra och medskapa.


Vi skulle verkligen älska om du tar med dig människor från din organisation eller organisationer som du stödjer som är nyckelpersoner för att medskapa Healthy Workplace.

Erbjudande!


Registrera dig senast 17 november och delta kostnadsfritt på


Global Healthy Workplace Summit & Awards

18-19 november

Vi skickar ut länk till eventet i samband med registrering

Hello world

"Good health is good business"


I detta forum får du träffa andra professionella, få inspiration och bjudas in till att medskapa verktyg och praktik mot ett Healthy Workplace.


Möt teamet bakom Healthy Workplace Sweden samt medgrundaren och VD:n för Global Centre of Healthy Workplaces – Wolf Kirsten.


Jag ser fram emot att medskapa med dig!


Carolin Wilhelm

VD, Healthy Workplace SwedenPROGRAM 9-10 DECEMBER 2021

GLOBAL PERSPECTIVE ON HEALTHY WORKPLACE

10 december kl 09.30-12.00 - Wolf Kirsten


Möt medgrundaren till Global Centre of Healthy Workplaces under ett interaktivt seminarie där han delar med sig av det globala perspektivet kring Healthy Workplace. Wolf medverkade i den grupp av experter som som blev utsedda av WHO för att recencera Healthy Workplace - a model for action (2010). Han kommer berätta om hur modellen används globalt idag genom till exempel Healthy Workplace awards, certifiering, forskning och nationella initiativ. Genom Healthy Workplace awards har även databanken med "good practice" byggts på och detta delar gärna Wolf med sig av med fokus på multinationella företag och framgångsrika program för mentalt välbefinnande.

Denna session kommer vara på engelska.


1 995 SEK exkl moms

Inkluderar heldags konferens med fika och lunch


Wolf Kirsten Global Centre of Healthy Workplace seminar

MOBILISERA FÖR HEALTHY WORKPLACE

10 december kl 13.00-15.30 - Jan Winroth och Carolin Wilhelm


Möt Jan Winroth och Carolin Wilhelm från Healthy Workplace Sweden i denna workshop där de delar med sig av hur man arbetar med Healthy Workplace i Sverige samt bjuder in till att dela praktiska exempel och dialog kring hur man skapar engagemang i högsta ledning för Healthy Workplace. Vi kommer undersöka de olika stegen för gradering mot modellen samt prova på verktyget Healthy Workplace Sweden - kontextanalys.

Denna session kommer vara på svengelska beroende på deltagare.


1 995 SEK exkl moms

Inkluderar heldags konferens med fika och lunch


MIDDAG MED HEALTHY WORKPLACE

9 december kl 19.30


Starta samtalet genom att hänga med teamet bakom Healthy Workplace Sweden och vår inbjudna gäst Wolf Kirsten under en 2-rätters middag på Varbergs Kusthotell. Middagen startar kl 19.30 och avslutas när samtalen tar slut eller kudden kallar. Kanske passar du på att checka in på hotellet innan, uppleva Thalasso Spa, ta en promenad eller ta något att dricka innan middagen startar.


355 SEK exkl moms

Bokas via oss men betalas på plats

Vi ser fram emot att medskapa Healthy Workplace med dig!